IJsbaan park Mijzijde PDF Print E-mail

(Winterfoto's 2008/2009 gemaakt en beschikbaar gesteld door familie Hogenes, Kamerik)

Onze prachtige ijsbaan wordt gevormd door een fraai onderhouden, ondiep slotenstelsel rondom het voetbal- en speelvelden in het park Mijzijde, Kamerik (provincie Utrecht)

De ijsbaan ronde is 400 meter en het is mogelijk officiële KNSB wedstrijden te houden.

De 4 ophaalbruggen maken het mogelijk volledig rond te schaatsen.

Het brede gedeelte langs de Hoeve (noordzijde) is uiterst geschikt om bijvoorbeeld wedstrijdjes of schaatsspelletjes te organiseren.

IJs onder de brug is veilig bevonden en kan omhoog.

Westzijde ijsbaan

Op de doodlopende binnenbaan worden de priksleewedstrijden gehouden

Het is zelfs mogelijk om vanaf de ijsbaan na 10 meter klunen over een rubberen mat (van de ijsclub) door te schaatsen naar het riviertje de Grecht.

Geniet ook meteen van het prachtige polderlandschap aan de westzijde van Kamerik.